Skip to main content
Please enable JS

Om os

Hvem vi er, og hvad vi gør!

EMPTYHOUSE er et medie- og kommunikationsbureau, som løser opgaver inden for digital kommunikation.

Vi har siden vores begyndelse kombineret vores digitale viden og erfaring med kreativitet og strategi. Vi er et fasttømret hold, men er samtidig en del af et tæt netværk af uddannede journalister, designere, fotografer, nørder og grafikere med erfaring inden for medie- og kommunikationsbranchen. 

Vi skiller os blandt andet ud ved, at vi ikke afholder en længere række powerpoints-møder, inden vi kaster os ud i at løse en opgave. Det betyder også, at det samlede budget strækker længere og til endnu bedre content. Vi er komfortable med at tale til ledende CEOs, politiske ledere, lokale beboere og den næste generation.

Vi er digitale håndværkere, og dét, vi leverer, er digital kommunikation.

Vi forventer altid, at vores samarbejde er uformelt, professionelt og givende for os alle. Derudover kan du forvente, at vi er loyale og fleksible overfor dit brand, dig og dine medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte os.
Vi drikker gerne en uforpligtende kop kaffe, og vi glæder os til at arbejde med dig!

Hvem kan du møde?

Anne Mette Hansen

Anne-Mette Hansen

Kommunikationskonsulent


Anne-Mette er kommunikationskonsulent og beskæftiger sig særligt med udvikling af PR-indsatser og sociale medier, filmproduktion og udarbejdelse af tekst til web og andre medier.

Hun er uddannet i kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har erfaring fra bl.a. DR, Red Barnet og et tidligere bureau.

Kristian Mølgaard Sørensen

Kristian Mølgaard Sørensen

Kommunikationsrådgiver & cand.public i Samfund, Kultur og Medier


Kristian arbejder med rådgivning og strategisk kommunikation, herunder særligt i relation til digital konceptudvikling og web.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og cand.public i Samfund, Kultur & Medier fra Aarhus Universitetet og har erfaring fra Bruxelles og studier i San Francisco.

Mads

Mads Aarup Jensen

Kommunikationsrådgiver

Mads arbejder med rådgivning af digital kommunikation, herunder særligt videoproduktion til web og sociale medier.

Han har en BA i kommunikation og psykologi fra RUC og en mSc i Digital design og kommunikation fra IT-Universitetet med speciale i brugeradfærd.

Mads har arbejdet hos EMPTYHOUSE siden 2015.

René Løkkegaard Jepsen

René Løkkegaard Jepsen

Kommunikationsrådgiver og journalist


René arbejder med rådgivning af digital kommunikation, herunder særligt videoproduktion til web og sociale medier.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og cand.it (mSc) i Digital design og kommunikation fra IT-Universitetet. Han har tidligere erfaring fra flere medier, heriblandt Berlingske Tidende, og stiftede EMPTYHOUSE i 2012.