Skip to main content
Please enable JS

Aktiv i Ingeniørforeningen, IDA

Kunde: Ingeniørforeningen, IDA

Date: 20 September, 2016

Service: Film og video

Ingeniørforeningen, IDA har over 70 landsdækkende og regionale fagtekniske netværk, hvor mere end 3.000 frivillige er med til at gøre en kæmpe forskel for IDAs medlemmer. 

IDA ønskede gennem video at sætte fokus på IDAs aktive, og med deres egne ord fortælle nuværende og kommende medlemmer, hvad det vil sige at være frivillig i IDA. 

EMPTYHOUSE havde fornøjelsen af at koordinere og besøge de aktive medlemmer fordelt over hele landet og producere en række portrætfilm, som hver især repræsenterer IDA’s forskellige fagligheder og interesseområder. Hør blandt andet, hvad de frivillige får ud af at være aktive, og hvad det betyder for dem at være med til at gøre en forskel i IDA.

 

 

Sanne Vammen Larsen - frivillig i IDA miljø

Hør Sanne fortælle om, hvorfor hun er aktiv IDA, og hvordan IDA Miljø er med til sætte den nyeste viden om miljøudfordringer på dagsordnen.

 

Diego Børresen Lladó - frivillig i IDA IT

Hør Diego fortælle om, hvorfor han brænder for at skabe arrangementer, hvor medlemmerne kan dele viden, og om hvorfor han er med i IDA IT's bestyrelse.

 

Iben Steensbæk Andersen - frivillig i Ida Nordjyske Planlæggere

Hør Iben fortælle om, hvorfor hun er aktiv IDA, og hvordan IDA har udvidet både netværk og hendes faglighed.

 

Ib Kongstad - frivillig i IDA Vestjylland

Hør Ib fortælle om, hvorfor han er aktiv IDA, og hvorfor de sociale arrangementer er så vigtige for medlemmerne i lokalområdet.